Producători

Newsletter

Vecchio Amaro del Capo

Il Vecchio Amaro del Capo este o bautura alcoolica  digestiva  obtinuta din ierburi aromatizate dupa o reteta antica traditional Calabreza a distileriei Caffo, care a fost imbogatita si perfectata de 4 generatii ale familiei Caffo.

Detalii


72,00 lei cu TVA

CAF1

Disponibilitate: Disponibil in stoc

Numai online

1 other products in the same category:

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Il Vecchio Amaro del Capo conţine, în sine,  ingrediente active foarte benefice din plante aromatice, flori, fructe şi rădăcini provenite de pe pamantul generos din Calabria Infuziile fine dau acea stare de bine in special dupa prânzuri greoaie, gustul destul de aromat si delicat se adapteaza bine si la persoanele care nu obisnuiesc sa bea  "licori amarui". Intre ierburile care compun infuzia acestei licori cu proprietati tonice digestive se distinge portocalul amarui, portocalul dulce, licorice, mandarinul, musetelul, ienupăr, isop, toate ierburile, fructe, flori şi plantele care cresc  pe pamantul cald calabrez.

Prin urmare, Vecchio Amaro del Capo, unul dintre atatea digestive aflate pe piata, se poate lauda cu apelativul de licoare din plate  aromatice de Calabria. Baut simplu sau cu gheata,  aceasta bautura poate fi consumata mereu deoarece gustul sau este veritabil si natural, este unul dintre produsele autentice din sud .

Poate fi folosit si la cocktail-uri, cu apa tonica sau in cafea, chiar si pentru a obtine un optim punch, dar pentru a respecta traditia calabreza "Il Vechio Amaro del Capo" nu trebuie sa lipseasca din nici un frigider pentru a avea placerea sa-l gusti mereu si in buna companie.

Coş  

produs (gol)

User Online

User Online: 2
Today Accessed: 110
Total Accessed: 51719
Your IP: 54.162.164.86